WEP dagtochten: Pijnackerse OmmekomstenSoms heb je van die mooie doordeweekse dagen. En wat let je dan om een mooie wandeling te gaan maken als je tijd hebt? Nou … niets dus. Zeker als je weet dat je maar even naar Pieter’s Brasserie of Ommekantje in Pijnacker hoeft te gaan om voor 2 euro een routebeschrijving te kopen voor een mooie tocht door de Groenzoom (en/of Bergboezem, Balij en Bieslandse Polder).

In Pieter’s Brasserie (Raaigras 103, vlak naast metro-station Pijnacker-Zuid) kun je elke dag terecht vanaf 9.30 uur voor een wandeling van 5, 10, 15, 20 of 25 kilometer.

In Ommekantje (Emmapark, Ackershof 88) kun je op woensdag om 08.30 al van start en op donderdag t/m zaterdag om 9.30. N.B. Vanuit Ommekantje kun je alleen de 20 of de 25 km routes wandelen!

Beide etablissementen zijn op de meeste dagen tot 17.00 uur open. Op zaterdag en zondag is Pieter’s Brasserie om 15.00 uur gesloten.

De WEP dagtochten zijn KWBN wandeltochten. Er is dus een stempel verkrijgbaar voor in het wandelboekje. De tochten zijn niet gemarkeerd/gepijld.

Routebeschrijvingen en gpx-bestanden kunt u ook aanvragen via wep.pijnacker@gmail.com
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld

  
4 op 5 mei
- 45e Nacht van Pijnacker

28 mei t/m 1 juni - Avondvierdaagse

23 juni - Vierwindstrekentocht

15 september - Frisse Najaarstocht

ELKE WERKDAG

Natuurwandelingen Pijnacker

Pijnackerse Ommekomsten