45e Nacht van Pijnacker

 


De 45e Nacht van Pijnacker vindt plaats in de nacht van 4 op 5 mei 2018:

Haal de dag binnen … met de Nacht van Pijnacker!

Wil je een keer de zon zien opkomen boven Pijnacker? Of met een groep de nacht doorhalen en ’s morgensvroeg moe maar voldaan terugkijken op een mooie prestatie?

Voor al die durfallen is er de Nacht van Pijnacker!

Voor de 45e keer organiseert de stichting Wandelevenementen Pijnacker (WEP) de Nacht van Pijnacker.

Start: In 2018 gaan we van start op 5 mei om 0.01 uur precies.

Afstand: 30 km.

Startlocatie: Op vrijdag 4 mei 2018, vanaf 23.00 uur, kun je inschrijven in de kantine van Oliveo Handbal (Zilverreigerdreef 111, Pijnacker, bij de multifunctionele accommodatie 'Het Nest' in Pijnacker - zie ook http://www.oliveohandbal.nl/route/ of klik op de kaart die je op de homepage van weppijnacker.nl vindt; update je navigatie-apparaat voor de juiste bestemming). Ook bereikbaar met Metro-E; halte Pijnacker-Zuid, ligt op ongeveer 700 m van ‘Het Nest’, de accommodatie waar ook de kantine van Oliveo Handbal te vinden is.

N.B. Het startbureau is bij deze wandeling gesloten vanaf 0.15 uur (5 mei). Om 0.00 uur maken we een groepsfoto van alle deelnemers (krijgt iedere wandelaar na afloop mee) en daarna gaan we de nacht in. Vanaf 5.00 uur is de kantine weer geopend en kan er genoten worden (tegen meerprijs) van een heerlijk ontbijt(je). Zie ook de uitnodiging aan het eind van dit artikel.

WEP zorgt voor een goed begaanbare en (grotendeels) verlichte route. Er is minimaal één rustplek binnen en onderweg voorzien we je van een beker soep, versnapering of een dorstlessend drankje.

Deelnemers sponsoren via hun inschrijfgeld de stichting Build on Bravery in Pijnacker. Die stichting is opgericht nadat een dorpsgenoot als jonge volwassene, terwijl hij net vader was geworden, door een ziekte verlamd raakte. De stichting helpt hem en lotgenoten (ook buiten Pijnacker) met het financieren van voorzieningen zoals aanpassingen in de woning en van hulpmiddelen die de mobiliteit vergemakkelijken.

En dat allemaal voor slechts € 6,00 als je een beloning/herinnering wil. En maar € 5,00 zonder beloning/herinnering.

Leden van de KWBN krijgen € 1,00 korting (dus die betalen € 5,00 of € 4,00).

 

Geachte wandelaar,

Na afloop van de Nacht van Pijnacker kunt u, net als in 2017, weer gebruik maken van een heerlijk ontbijt, dat Oliveo Handbal graag voor u klaar maakt.

Voor een bescheiden bedrag van € 4,50 serveren we een broodje ham of kaas, een croissant, een gekookt eitje, een glaasje melk of jus d’orange en koffie of thee.

Misschien een extra aanbeveling om met uw wandelgroep nog even gezellig na te praten in onze mooie kantine.

We willen u vragen om vooraf bij de aanmelding aan te geven, dat u gebruik wilt maken van ons ontbijt aanbod. Dan kunnen wij ons goed voorbereiden en hoeft u bij aankomst niet al te lang te wachten op uw ontbijt.

Graag tot ziens op vrijdag 4 / zaterdag 5 mei, met vriendelijke groet, namens Oliveo Handbal,

Bianca van Bemmelen en Jopie van Rijn

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld

  
4 op 5 mei
- 45e Nacht van Pijnacker

28 mei t/m 1 juni - Avondvierdaagse

23 juni - Vierwindstrekentocht

15 september - Frisse Najaarstocht

ELKE WERKDAG

Natuurwandelingen Pijnacker

Pijnackerse Ommekomsten